Informatie Meet Other Students

Heb jij zin in een bierproeverij, maar lusten jouw vrienden alleen wijn? Heb jij zin in een spelletjesavond, maar zitten jouw huisgenoten midden in een tentamenweek? Dan ben je bij Meet Other Students aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Meet Other Students is een platform waarop studenten kunnen deelnemen aan door andere studenten georganiseerde activiteiten. Sluit je bijvoorbeeld aan bij een avond bowlen, een hike door de Ooijpolder of een kookworkshop. Heb jij zin in een activiteit die nog niet op de website wordt aangeboden? Of heb jij een bijzondere hobby die je graag wil delen met anderen? Organiseer dan zelf een activiteit! Bij elke activiteit kun je precies zien wat de activiteit inhoudt, waar en wanneer deze plaatsvindt, hoeveel leden er kunnen deelnemen en of er kosten aan de activiteit verbonden zijn. Zit de activiteit al vol? Don’t be sad! Je wordt op een wachtlijst geplaatst en zodra iemand zich afmeldt voor de activiteit, kun jij zijn/haar plek overnemen.

Meet Other Students beoogt studenten op een leuke, toegankelijke en ongedwongen manier bij elkaar te brengen. Bij ons ben je dan ook tot niets verplicht: voel je vrij om deel te nemen activiteiten die aansluiten bij jouw behoeftes en interesses. Ontmoet via meet Other Students gemakkelijk andere studenten en doe precies wat, waar en wanneer jij dat wil.

Lidmaatschap

Om deel te kunnen nemen aan activiteiten, zelf activiteiten te kunnen organiseren en toegang te kunnen krijgen tot alle overige functies dien je lid te worden van Meet Other Students. Je kunt kiezen tussen een maand-, kwartaal- of jaarlidmaatschap. Aan een lidmaatschap zijn kosten verbonden. But don’t worry! De maandelijkse lidmaatschapskosten zijn niet hoger dan de prijs van één biertje! En er is nog meer goed nieuws! Maak jij voor het eerst kennis met Meet Other Students, dan krijg je de eerste 2 maanden lidmaatschap van ons cadeau. Ben jij na deze 2 maanden blij verrast, dan wordt jouw lidmaatschap automatisch omgezet naar een betaald lidmaatschap dat dagelijks opzegbaar is. Zo kun je net zo lang lid blijven als jij dat wilt en zit je nergens langdurig aan vast!

Om lid te kunnen worden van Meet Other Students moet je ingeschreven te staan bij een Nederlandse HBO- of WO-instelling en tussen de 17 en 30 jaar oud zijn.

Prijzen per maand  

  • Maandlidmaatschap: € 2,95 euro
  • Kwartaallidmaatschap: € 2,75 euro
  • Jaarlidmaatschap: € 2,50 euro

Schouderklopjes

COMING SOON! Wij vinden het erg leuk als jij bijdraagt aan een leuk en gevarieerd aanbod van activiteiten. Daarom krijg jij bij elke activiteit die je via Meet Other Students organiseert een schouderklopje van ons. Zijn de studenten die hebben deelgenomen laaiend enthousiast over jouw activiteit en organisatie skills, dan krijg je nóg een schouderklopje van ons! En is een student dankzij jou lid geworden van ons platform? Tel er dán nog maar een schouderklopje bij op. De behaalde schouderklopjes vind je terug in jouw account. Binnenkort kun je deze inwisselen voor allerlei leuke voordelen en extra’s. Denk aan een gratis maand lidmaatschap, gratis toegang tot activiteiten of een van de unieke Meet Other Students-producten. Houd onze website in de gaten!

Meet Other Students