Hoe kunnen we helpen?

Op zoek naar antwoorden? Dan ben je hier op de juiste plaats. Mocht je niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem van vooral contact met ons op. We helpen je graag verder.

Algemeen

Algemene vragen over ons platform

Op dit moment is er nog geen APP beschikbaar, maar Meet Other Students heeft wel de intentie om een APP aan te bieden. Zodra de APP wordt gelanceerd, zullen leden hiervan op de hoogte worden gesteld. De website is overigens wel al mobielvriendelijk uitgevoerd, dus de diensten van Meet Other Students kunnen gemakkelijk via een telefoon worden afgenomen.

Dat is erg vervelend en niet de bedoeling. Wanneer een lid van Meet Other Students je lastig valt, kun je dit melden via info@meetotherstudents.nl. Wij zullen in overleg met jou gepaste actie ondernemen.

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw wachtwoord wijzigen.

Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord aanvragen. Klik op “Inloggen” en vervolgens op “Wachtwoord vergeten”. Vul je emailadres in en volg de instructies die je van ons per mail ontvangt. 

Log in op www.meetotherstudents.nl. Ga dan naar je profiel (rechtsboven) en klik op ‘Instellingen’. Vervolgens ga je naar je ‘Account’ en kun je jouw emailadres wijzigen. Vergeet niet om de wijziging op te slaan.

Het is verboden om zonder toestemming informatie van ons platform over te nemen. Het beeldmateriaal is auteursrechtelijk beschermd. Indien je toch iets over wil nemen, kun je hiervoor toestemming vragen via info@meetotherstudents.nl.

Wij staan altijd open voor nieuwe input en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034. Kijk voor meer informatie op onze pers-pagina, zie Media onderaan.

Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034.

Wij staan altijd open voor nieuwe adverteerders en kijken graag met je mee naar de mogelijkheden! Neem contact met ons op via info@meetotherstudents.nl of bel ons op 073-2020034.

Meet Other Students gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar leden. Persoonsgegevens zullen nooit zonder toestemming met derden worden gedeeld. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.

Deelname aan activiteiten vindt altijd plaats op eigen risico. Meet Other Students is niet aansprakelijk voor (in)direct schade als gevolg van het deelnemen aan activiteiten. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden. Wij raden leden aan om bij elke activiteit voorzichtig te zijn en de nodige voorzorgsmaatregelen te nemen. Luister bovendien goed naar de instructies van de organisator en volg zijn/haar aanwijzingen op. Wil je stoppen met de activiteit, geef dit dan aan.

Wij staan altijd open voor feedback! Deel jouw feedback via info@meetotherstudents.nl.

Ons platform heeft als doel om jou in contact te brengen met andere leden. Transparantie en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vragen wij elk lid zijn/haar voor- en achternaam op te geven. Deze gegevens zijn enkel zichtbaar voor leden. Heb je het idee dat misbruik wordt gemaakt van jouw gegevens? Meld dit dan via info@meetotherstudents.nl.

Aan sommige activiteiten kun je alleen deelnemen als je in een bepaalde leeftijdscategorie valt. Daarom vragen wij jouw geboortedatum op te geven, zodat we weten hoe oud je bent.

Covid19

Hoe gaan wij om met Corona en welke maatregelen nemen wij?

Volgers

Vragen wat volgers zijn?

Persoonlijke profiel

Heb je vragen over je eigen profiel?

Activiteit deelnemen

Deelnemen aan een activiteit?

Berichten

Wil je berichten naar andere sturen?

Activiteiten algemeen

Heb je vragen met betrekking tot een activiteit dan hopen we je hieronder te kunnen helpen!

Activiteit organiseren

Ga jij een activiteit organiseren en heb je vragen hierover?

Meet Other Students